16 Aralık 2010 Perşembe

Bir Kutu Hatıra

Bir kutu hatıra biriktirdim şimdiden sana... Bir kutu dolusu nostaljik güzel hatıra...
Hamile olduğumu müjdeleyen o silik pembe çizgiyle başladım işe, ilk ultrason görüntülerini ekledim sonra. Ve hamileliğim boyunca tuttuğum o günlük. .. Sanırım o en sevdiğim parça... Her günü, her yeniliği, hissettiğim düşündüğüm herşeyi bir bir, ilmek ilmek işledim sevgiyle ona.  O günlükte seslendim her gün karnımdaki sana... Heyecanlarımı, korkularımı, sevgimi, aşkımı, herşeyimi yazdım orada.
Babyshower Party’mizin anı defteri ve şekerlerine ne demeli peki? Ne güzel bir gündü değil mi?
Doğduğun gün çekilen 421 fotoğrafın cd’si, hastane bilekliğin, doğum şekerin, gelen tebrik kartları... İlk tulumun, ilk battaniyen, ilk oyuncağın...       
Sen dört günlükken aldığımız ayak izin... Altıncı gün düşen göbek bağın... Onuncu gün kestiğim tırnakların...
İlk yılını tüm ayrıntılarıyla işlemeye başladığım Bebek Günce’si... İlklerin, yaptıkların, sevdiklerin...
Daha kimbilir neler eklenecek bu güzel kutuya... Çizdiğin resimler, doğumgünü davetiyelerin, karnelerin ve daha neler neler...
Sonra bir gün kocaman bir kız olduğuna karar verdiğimde sana armağan edeceğim bu kutuyu. Her bir parçayı uzun uzun anlatarak. Kimbilir ne çok şaşıracaksın o gün... “Ne deli annem varmış, herşeyi tek tek saklamış” mı dersin? Sevinir misin? Sever misin?
Bir kutu hatıra biriktirdim şimdiden sana... Bir kutu dolusu nostaljik güzel hatıra...

1 yorum:

  1. Hemen hemen aynı şeyleri biriktirmişiz seninle:)Benim kayınvalidem de eşimin bebeklik mendillerini vermişti bana.Ben de bazılarını Kumru'da kullandım.Kumru için saklayacağım tabiki.O da kendi bebeğine kullansın,böylece 3 nesil eder:)Süper süper,ah bu kızlar bizi deli edecek.

    Bu arada bugün harika bir noelbaba kıyafet,i gördüm bizim kızlar için..Harikaydı ama makinam yoktu yanımda,çekemedim fotosunu.

    YanıtlaSil